fbpx

TÖRÖKORSZÁG: nyaralás Isztambuli városlátogatással. 

2021 Augusztus 14 – 21 8 nap / 7 éjszaka

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tegye itt fel kérdéseit rövidesen válaszlolunk


  Book a tour today and enjoy exclusive savings on any future trip you book! There’s no time limit or expiry date on these savings

  TÖRÖKORSZÁGI nyaralás

  Isztambuli városlátogatással.

  2021 Augusztus 14 – 21 

  8 nap / 7 éjszaka

  Törökország népszerűsége évről-évre egyre nő a magyar utazók körében, nyaralóhelyei közül pedig a Földközi-tengeri Riviéra a leglátogatottabb. Nem véletlenül, hiszen a kristálytiszta tenger, az ókori romok, a hangulatos városok és a minden igényt kielégítő szállodák hatalmas vonzerőt jelentenek. A tiszta, rendezett tengerpartok, a kellemes mediterrán éghajlat, a sok napsütés, valamint a török vendégszeretet a kiváló nyaralás biztosítékai.

  BLUE WORLD HOTEL 4*

  Ez az 4 csillagos hotel, amely Isztambul városatol 50 km  található, privát tengerparttal és egy benti medencével rendelkezik. A hotel fitnessközponttal és bárral várja az oda látogatókat.

  A recepciós pult a nap 24 órájában nyitva tart; a barátságos személyzet szívesen ad felvilágosítást a különféle látnivalókkal és nevezetességekkel kapcsolatosan, és sok más hasznos információval áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda ingyen wifit kínál a vendégeinek.

  Minden szobában megtalálható az összes olyan alapvető felszereltség, amely a kényelmes itt-tartózkodást biztosítja. A szálloda vendégszobái síkképernyős TV-vel vannak felszerelve. Minden szoba légkondicionált, és a Kumburgaz Blue World Hotel egyes egységei erkéllyel is rendelkeznek.

  A hotel étterme ideális opció mindazok számára, akik a szállás területén kívánnak étkezni.

  405 euró/személy

  380 euró/személy – 01.07.2021-ig 

  345 euró/személy – 31.03.2021ig – (minimum 35 létszám esetében)

  Indulás Székelyudvarhelyről 13.08.2021- án ……

  Az ajánlat tartalmazza:

  • Szállítás oda – vissza Székelyudvarhelyi indulással – autóbusszal
  • 8 nap / 7 éjszaka szállás -2 személyes szobákba
  • Félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora)
  • Isztambuli városlátogatást és idegenvezetést

  Külön fizetendő:

  • idegenforgalmi adó
  • biztosítás
  • Isztambulban a fakultatív programok belepődíjai
  • Helyválasztás 5 euró / személy

  Gyerekkedvezmény:

  • 2 felnőtt mellett 1 gyerek (6 évesig) : 110 euró
  • 2 felnőtt mellett 1 gyerek (6 – 12 éves): 240 euró
  • 2 felnőtt mellett 1 felnőtt (12 éves felett): 295 euró

  Szerződés előtti információk

  1. Fizetési feltételek KORAI FOGLALÁS – 2021.március 31-ig érvényes díjakat az alábbiak szerint fizetik: 75 euró / fő iratkozáskor          75 euro / fő 2021. 31.03.2021.-ig          A maradék összeget 40 nappal az indulás előtt fizetendő.
  1. Szankciók lemondás eseténHa az indulás napján szükségállapotot hirdetnek, ha a határokat lezárják, és így a szervező ügynökség nem képes szolgáltatásokat nyújtani, a marketingszerződés alapján, az utazóknak a következő lehetőségeket kínálják:- más indulási dátum választása,  – utazó jegy (voucher) igénylése Ha a turista lemondja a kirándulást, a következő visszamondási feltételek mellet teheti meg:  a) a szolgáltatási csomag árának – 20% -a, ha a lemondás az indulás dátuma előtt legfeljebb 30 naptári nappal történik;b) a szolgáltatási csomag – 50% -a, ha a lemondás az indulás dátuma előtt 16-30 naptári napon belül történik;c) a szolgáltatáscsomag árának  – 100% -a, ha a lemondás az indulás dátuma előtt kevesebb mint 16 naptári nappal történik. A szervező ügynökség javasolja egy lemondási biztosítás megkötését, amely fedezi a fentebb említett költségeket arra az esetre, ha hirtelen betegség, családon belüli halál, Coviddal való megbetegedés miatt nem tud elutazni!

  2. A szállítóeszközre és az útvonalra vonatkozó információk

  A közlekedést megfelelő autóbuszokkal látják el, amelyek kényelmet nyújtanak a hatályos normáknak megfelelően, valamint tiszteletben tartják a hatályos jogszabályokat és minden szükséges intézkedést az új koronavírus terjedésének leküzdése érdekében.

  A szállítás Románia – Bulgária – Totokorszag (Kumburgaz ) útvonalon történik . Székelyudvarhelyről az indulás a  délutáni órák körül lesz, de az útvonal és a kiindulási hely a regisztrált turisták származási helyétől függ.

  A beszállás részleteit, indulási idejét és helyét, az idegenvezető nevét és telefonszámát írásban közöljük 2 nappal az indulás előtt. A Hedon Express Utazási Iroda fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa a beszállás idejét és helyét a beszállandó csoport összetételétől függően

  Az ülőhelyeket az iratkozás sorrendjében osztjuk ki, akik helyet szeretnének választani 5 euró / fő díjat fizetnek.

  1. Szállás információkAz étkezés svédasztalos félpanziós ellátással van ( reggelis és vacsora.), és a fentebb feltüntetet leírásának megfelelően.Bejelentkezés 12:00 óra után, kijelentkezés 10:00 órakor.Ha a szállás nem a programban meghatározott szállásegységben történik, akkor az ügynökségnek kötelessége turistákat elhelyezni a szerződésekhez hasonló körülmények között

  Az egyedül utazók választhatnak egyágyas szobát vagy közösen kereshetünk szálló / utazó társat .

  Ha az egyágyas szobát választja, akkor a felárát ki kell fizetnie. Ha közösen keresünk szálló / utazó társat de a kirándulás kezdetéig nem találunk, akkor az utazónak ki kell fizetnie az egyágyas szoba pótdíját.

  A gyermekkedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha 2 felnőttel együtt száll meg a szobában6. Záró rendelkezések

  Úti okmányok: érvényes útlevél ami minimum a hazaérkezésig még 6 honapig érvényes kell legyen.

  Az ügynökség fenntartja a jogot a program módosítására, az utazók vagy partnerek előzetes értesítésével.

  Az utazóknak gondoskodniuk kell arról, hogy rendelkezzenek minden szükséges dokumentummal a határátlépéshez, a Szervező Ügynökség nem felelős, ha a hatóságok nem engedélyezik az utazó számára a hozzáférést.

  Az ügynökség köteles tájékoztatni az utazókat ezekről az információkról.

  Ha az utazók megtagadják a “MEGJEGYZÉS” aláírását, akkor azt a 2021-es Törkörszági nyaraláson  nem tud részt venni.

  Ezt a jegyzetet 2 azonos példányban nyomtatták ki, melyből egyik példány az utasnak, a másik pedig az irodának marad.

   

   

  HEDONEXPRESS utazási iroda,

   ………………………………….

   

   

  Az utas aláírása,

  ……………………………………….

  Tudomásul vettem, és egyetértek a programmal.