fbpx

Szilveszteri utak 2022/2023

2022.

Az igazán felejthetetlen szilveszteri bulikban mindig van valami extra: mi lenne, ha idén ez egy kellemes utazást jelentene külföldre? Önfeledt óévbúcsúztató a havas hegyek között, pezsgős koccintás az óceán partján, tűzijáték egy tűzhányó lábánál…
Facebook
Email

Tartson velünk 

PROGRAM:

szicilia-1200x628 ok

KIEMELT AJÁNLATUNK: SZILVESZTER SZICÍLIÁBAN

  • A híres amerikai rendező Coppola, Forza d’ Agro és Savoca nevű településeken forgatta a 4 Oscar-díjjal jutalmazott filmjét, a ,,Keresztapát”. Ha valaki szeretne igazán hamísitatlan szicíliai falvakba eljutni, akkor feltétlenül érdemes fél napot áldozni erre a két településre. Savoca háromszáz méter magasan fekszik a tengerszint felett. Itt játszódnak a ,,bárjelenetek” a Bar Vitelli teraszán. A hajdani kolostor altemplomi részében 32 mumifikált holttest látható. Forza d’ Agro 420 méter magasan fekszik a Ion-tenger felett. Az ,,Anya templom” altemplomában preparálták hajdan a múmiákat. Ezen a településen is forgattak a filmből jeleneteket, a ma is használt nagy templomban tartották a film szerint Michel és Appolonia esküvőjét.

SZILVESZTERI AJÁNLATAINK EGZOTIKUS TÁJAKON

dominika_szilveszter_

Szilveszter Dominikában

  • Dominikai Köztársaság 

  • Töltse a szilvesztert az egyik legszebb egzotikus karibi országban, és meneküljön el az örök napsütés világába! 
  • A Dominikai Köztársaság egész évben várja a nyaralni vágyókat gyönyörű, fehérhomokos tengerpartokkal, átlátszó, türkizkék tengerrel, lélegzetelállító hegyvidéki tájakkal, bozótsivatagokkal és gyarmati stílusú városrészekkel.
mexiko_szilveszter_

Szilveszter Mexikóban

  • Egzotikus szilveszteri nyaralás 
  • Az aztékok öröksége, a spanyolok gyarmati időszaka, majd az Egyesült Államok befolyása egy rendkívül sokoldalú, izgalmas országgá alakította a mexikói Yucatán-félszigetet. A csodás karibi üdülőhelyen nem csak a felhőtlen pihenésre, de a gazdag maja hagyaték felfedezésére is lehetőség nyílik.

Szilveszter Isztambulban

  • A Kelet kapuja, Szilveszteri utazás.
  • Utazás Isztambulba, a világ egyik legrégebbi, Törökország legfejlettebb városába, ahol ízelítőt kaphatunk egy különleges kultúrából. Egy csipetnyi kelet, ahol a modern nagyváros csillogásában minaretek nyúlnak az égbe, müezzin éneke száll a Boszporusz fölé, ahol szédítő forgataggal hatalmas bazársor csábít, különleges ízek, aromás teák, fűszerek illata bódít. Csodás épületei, pezsgő kavalkádja, színei és illatai rendkívüli élményt nyújtanak, állandó impulzust biztosítva érzékszerveinknek.
  • A legjobb szilveszteri programok! Válogass a legjobb ajánlatok közül, ne maradj le.

Kihagyhatatlan!

BIHARI MÁRTA

A HEDON 22 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Az ár tartalmazza:

Idegenvezetőnk!

  • Választható

Az ár nem tartalmazza:

Foglaljon!

Részvételi díj:
??? Eur/fő MOST

???  euró/fő, helyett.

Előfoglalási kedvezmény, November 31-ig!

 

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért..

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.

Keressen bennünket!

Hedonexpress

Hedonexpress