fbpx

Rimini – Repülővel

2023.06.26 – 2023.07.03. – 8 nap /7 éjszaka
Olaszországi nyaralás

  

Olaszországot a legszebb, legjobb adottságokkal áldotta meg a Teremtő: vannak hóval borított hegyei, mediterrán tengerpartjai, csodálatos, történelmet mesélő városai, nevezetes műemlékei, és még sorolhatnánk. Ez az ország, amely mindannyiunk bakancslistáján szerepel.
Facebook
Email

Tartson velünk 

PROGRAM:

Rimini

Európa egyik leghíresebb, és legnagyobb tengerparti üdülőhelye, „Európa Miamija” néven is emlegetik. A város tengerpartja 15 km hosszú, homokos, kék zászlós, lassan mélyülő, kisgyerekes családok számára is ideális, persze elég zsúfolt. A homok mindig tiszta, gyakran tisztított. Fizetős, és ingyenes strandok is vannak, a legnagyobb ingyenes strand a kikötő közelében, a Piazzale Boscovich mentén.

Strandok

Rimini

  • Tengerpart, szórakozási lehetőségek, történelmi épületek; vidámparkok, aquaparkok, és San Marino közelsége (ahova menetrendszeri buszjárat is közlekedik Riminiből): nagyon kevés Európai nyaralóhely van, amely ilyen sokat nyújt egyszerre!       

Szállás:  Hotel 3 *** –  50 m re a homokos tengerparttól

  • Riminibe általában a tengerpart miatt jönnek a turisták, az óvárost sokszor figyelmen kívül hagyják. Pedig bővelkedik értékes, római, és középkori, reneszánsz emlékekben. Rimini egyik leghíresebb látnivalója a majdnem 2000 éves Tiberius híd (Ponte di Tiberio vagy Ponte D’Augusto). Építése Augustus császár idején kezdődött, és Tiberius császár idején fejezték be, Kr. u. 20-ban, és még ma is áll, és használja a forgalom, és a gyalogosok!….. Érdemes a hídon átkelni, és felfedezni Rimini hangulatos Borgo San Guilano negyedét. A korábbi színes  halászházakat felújították, így Rimini egy rendkívül érdekes és hangulatos, békés, csendes része jött létre. A színes házak mellett, macskaköves utcák, pizzák, bárok és éttermek jellemzik a negyedet

12
Olaszorszag miniaturk park

Családok esetén kérje irodánk ajánlatát

  • Hisz a gyerek, gyerekek életkorától függően különböző kedvezményeket tudunk biztosítani.

Fakultatív kirándulási lehetősség (nem kötelező) 

  • SAN MARINO, Kirándulás a Monte Titano hegygerincen fekvő mini köztársaságba. A hegy legmagasabb pontján épült fel a „főváros”, San Marino, amely Európa legrégebbi és legkisebb köztársasága is egyben. A kormányzósági palota, a szűk utcák, a csipkés várfalak mind-mind a középkort idézik. Gyalogos sétánk során elénk tárul az Appeninek festői vonulata, a romagnai síkság és a távolban a tündöklő Adriai tenger. Szabadidő, vásárlási lehetőség.

Rimini

  • A városban született a híres filmrendező, Federico Fellini is, akinek a történelmi városközpontban múzeuma is van. Óvárosában kétezer éves római kori emlékeket is találunk, a városközponttól északra és délre épült fel az üdülőváros szállodákkal, apartmanházakkal, üzletek sokaságával.

Riminire jellemző a pezsgő éjszakai élet, a bárok, éttermek hajnalig nyitva vannak, a fiatalok számára kimeríthetetlenek a bulizási, szórakozási lehetőségek.

Kihagyhatatlan!

BIHARI MÁRTA

A HEDON 22 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Foglaljon!

Részvételi díj:
475 €/fő MOST

520 /fő, helyett.

Előfoglalási kedvezmény, február 15-ig!

 

Keressen bennünket!

Az ár tartalmazza:

Engedje el a hétköznapok gondjait

  • Csemegézzen ajánlatainkból
  • Ár: – kétszemélyes szobában

Az ár nem tartalmazza:

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért..

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.

Az utazásszervező fenntartja azon jogát, hogy az utazási szerződés nem jelentős feltételeit az utazás megkezdése előtt egyoldalúan módosítsa. A módosításról az utazásszervező az utazót tájékoztatja. A programok sorrendje felcserélődhet.

    Keresés

        Hedonexpress