fbpx
tangerpart-gorogorszag

Telt ház!

Paralia Katerini

2022.Szeptember 02

Székelyudvarhelyről – Paralia Katerinire – Autóbusszal
Facebook
Email

Görögország északi részének leghíresebb és leglátogatottabb üdülőhelye, Thesszalonikitől mintegy 75 km-re délre található. Az üdülőhely különféle szórakozási lehetőségeket kínál.

PROGRAM:

Indulás: 02.09.2022

Az üdülőhely minden korosztály számára ajánlott. A Paralia Katerini északi részén található strand, valamint az üdülőhely déli részén elfekvő nagyon széles, akár 100 m széles finom homokú lassan mélyülő partszakasza, ahol a víz nagyon tiszta és még gyermekek számára is megfelelő.

Érkezés Görögországba: 03.09.2022

A 3*-os villák, 100 – 150 m-re találhatóak a homokos lassan mélyülő strandtól és kiváló minőségűek. Két-, három- és 4 ágyas szobái vannak, 2 emeleten elosztva. Minden szoba a következő kényelmi szintet kínál: saját fürdőszoba zuhanyzóval, elektromos főzőlappal, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, edényekkel ellátott szekrénnyel, szatellit TV-vel, légkondicionálóval (opcionális, felár ellenében), erkéllyel, vezeték nélküli internettel.

Felszállási lehetőségekkel: Szovátán és Gyergyószentmiklóson

Minimum 15 utas esetén.

Kihagyhatatlan!

BIHARI MÁRTA

A HEDON 22 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Az ár tartalmazza:

Görögország

  • Az üdülőhely különféle szórakozási lehetőségeket kínál, kezdve a sportok kedvelőinek (vízi sportok, tengerparti sportok, kerékpárok, ATV-k stb.), vagy akár az éjszakai élet kedvelőinek számos klubban és diszkóban. Végül, de nem utolsósorban, az üdülőhely alkalmas azoknak a hölgyeknek vagy ínyenceknek számára, akik a görög ételeket szeretnék élvezni a sok taverna egyikében.

Az ár nem tartalmazza:

Foglaljon!

Részvételi díj:
225 Eur/fő MOST,
11 nap/ 10 éjszaka

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért..

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.

Keressen bennünket!

Az utazásszervező fenntartja azon jogát, hogy az utazási szerződés nem jelentős feltételeit az utazás megkezdése előtt egyoldalúan módosítsa. A módosításról az utazásszervező az utazót tájékoztatja. A programok sorrendje felcserélődhet.

    Keresés

        Hedonexpress