fbpx
tangerpart-gorogorszag

Telt ház!

Paralia Katerini

2022.Szeptember 02

Székelyudvarhelyről – Paralia Katerinire – Autóbusszal
Facebook
Email

Görögország északi részének leghíresebb és leglátogatottabb üdülőhelye, Thesszalonikitől mintegy 75 km-re délre található. Az üdülőhely különféle szórakozási lehetőségeket kínál.

PROGRAM:

Indulás: 02.09.2022

Az üdülőhely minden korosztály számára ajánlott. A Paralia Katerini északi részén található strand, valamint az üdülőhely déli részén elfekvő nagyon széles, akár 100 m széles finom homokú lassan mélyülő partszakasza, ahol a víz nagyon tiszta és még gyermekek számára is megfelelő.

Érkezés Görögországba: 03.09.2022

A 3*-os villák, 100 – 150 m-re találhatóak a homokos lassan mélyülő strandtól és kiváló minőségűek. Két-, három- és 4 ágyas szobái vannak, 2 emeleten elosztva. Minden szoba a következő kényelmi szintet kínál: saját fürdőszoba zuhanyzóval, elektromos főzőlappal, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, edényekkel ellátott szekrénnyel, szatellit TV-vel, légkondicionálóval (opcionális, felár ellenében), erkéllyel, vezeték nélküli internettel.

Felszállási lehetőségekkel: Szovátán és Gyergyószentmiklóson

Minimum 15 utas esetén.

Kihagyhatatlan!

BIHARI MÁRTA

A HEDON 22 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Az ár tartalmazza:

Görögország

  • Az üdülőhely különféle szórakozási lehetőségeket kínál, kezdve a sportok kedvelőinek (vízi sportok, tengerparti sportok, kerékpárok, ATV-k stb.), vagy akár az éjszakai élet kedvelőinek számos klubban és diszkóban. Végül, de nem utolsósorban, az üdülőhely alkalmas azoknak a hölgyeknek vagy ínyenceknek számára, akik a görög ételeket szeretnék élvezni a sok taverna egyikében.

Az ár nem tartalmazza:

Foglaljon!

Részvételi díj:
225 Eur/fő MOST,
11 nap/ 10 éjszaka

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért..

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.

Keressen bennünket!

Hedonexpress

Hedonexpress