fbpx

Salalah, OMAN – a „Keleti Karib-tenger”

A világtól sokáig elzárt világ, számtalan természeti és kulturális kincset rejt.

2022. november 7-14, 14-21, 21-28, 28– december 5 között, december 5-12, 12-19, 19-26, december 26 – január 5 között

Az olajból meggazdagodott, de vagyonával nem hivalkodó ország ma még fehér folt a turisták térképén, így, ha olyan helyre utaznánk, ahol még nem járt minden ismerősünk többször is, Omán egy tökéletes úti cél.

Facebook
Email

Tartson velünk 

FANAR HOTEL AND RESIDENCES – 5*

  • A csendes, nyugodt ország az arab kultúra szerelmeseinek, a hegyvidéki tájak rajongóinak, vagy a tengerparti ejtőzés híveinek is egyaránt számtalan különleges lehetőséget kínál. Ománban megtalálják a számításukat a pihentető luxusnyaralást keresők és a természetjárás, túrázás, aktív kikapcsolódást kedvelői is.

2

FANAR HOTEL AND RESIDENCES – 5*

  • A fényűző 422 szobás luxusszálloda a festői Indiai Óceán partján helyezkedik el. A
    többhektáros területen fekvő komplexumot egy hatalmas lagúnarendszer színesíti. A modern szállodát úgy alakították ki, hogy az őrizze a hagyományokat és a kellemes arab sítust. A több épületből álló szállodának széles, fehérhomokos, pálmafákkal tarkított tengerparti szakaszán a napernyők és napágyak ingyenesen vehetők igénybe.

Salalah

  • A régió kulturális és gazdasági központja az ország második legnagyobb városa, Szalála (Salalah), az Arab-tenger egyik ékköve, melynek óvárosa és bazárja megőrizte középkori állapotát.

6
7

Családok esetén kérje irodánk ajánlatát

  • Hisz a gyerek, gyerekek életkorától függően különböző kedvezményeket tudunk biztosítani.

Omán

  • Omán területének 80%-át homok borítja, a maradék egyötöde azonban lenyűgöző változatosságú képet mutat. A romantikus sivatagi dűnék mellett a több ezer méter magasba nyúló hegyvonulatok, a hűsítő vizű medencékkel teli völgyjáratok, a zöld oázisok és a csodálatos tengerparti fövenyek számtalan helyszínt kínálnak túrázáshoz és pihenéshez egyaránt, miközben lépten-nyomon élő hagyományokkal és kulturális kincsekkel is találkozhatunk.
  • A szultánság jelenleg a Perzsa-öböl legszínesebb turisztikai kínálatát nyújtja, az ország egyik legizgalmasabb része pedig kétségtelenül a délnyugati Dhofar régió.

Részben az ezer éve működő világörökségi csodának, a Falaj öntözőrendszernek köszönhető, hogy sivatagi országhoz képest ez a rész rendkívül zöld, ám a térség mikroklímája még inkább meghatározó: a nyári hónapokban érkező monszun, a Khareef varázsolja buja zölddé a Dhofar-hegységet, a banán- és papaya-ültetvényeket, és ez teszi csodálatosan kellemessé a hőmérsékletet a tengernél a téli-nyári nyaraláshoz egyaránt.

Kihagyhatatlan!

BIHARI MÁRTA

A HEDON 22 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Foglaljon!

Részvételi díj:
999 euró/ fő-től MOST

1599 euró/ fő, helyett.

Kedvezmény!

 

Keressen bennünket!

Az ár tartalmazza:

Engedje el a hétköznapok gondjait

  • Csemegézzen ajánlatainkból
  • Ár: – kétszemélyes szobában

Az ár nem tartalmazza:

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért..

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.

A repülő társaság és a szálloda a szabad helyek függvényében az árakat bármikor változtathatja.

Az utazáshoz a turistáknak az utazástól számítva még 6 hónapig érvényes útlevélre van szükség.

Az árak 2 személyes szobákban vannak megadva. Ha valaki gyerekkel szeretne utazni kérje árainkat.

    Keresés

        Hedonexpress