fbpx

Azték - maja körutazás Mexikóban 2021. szeptember 23 – október 6

Mexikó

Viva Mexikó: fedezz fel az ország kincseit két hét alatt!


Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka.
Fedezze fel Mexikó legszebb és legrejtélyesebb szegletét a Yucatán-félszigetet, e tartalmas körutazáson keresztül, magyar nyelvű idegenvezetéssel.

Mexikó az egyik legizgalmasabb és leglátványosabb karibi úti cél. Ennek a sokszínűségnek az egyik legjelentősebb turisztikai központja a Yucatán-félsziget, ahol koncentráltan van jelen a maya kultúra, piramisaival és régészeti területeivel, a koloniális városok színes házaikkal és hangulatos utcácskáival, a természet a bioszféra rezervátumokkal, a híres cenote-k, kristálytiszta vizükkel és nem utolsó sorban a képeslapra illő, gyönyörű, fehér homokos Maya Riviera tengerpartja a Karib-tenger türkiz színű vizével, mely a legszebbek közé tartozik a világon.

Ellátogatunk Punta Lagunába, ahol megnézzük a szabadon élő pókmajmokat, a sok látnivalót pedig az all inclusive kényelemben pihenjük ki a tengerparton.

Megismerkedünk a maya kultúrával, megnézzük a legjelentősebb piramisokat. Idegenvezetőnk beavat minket a maya legendákba és az azt övező szakrális tudásba, érintve az ezotéria és vallástörténet témaköreit is, remélhetőleg egy újabb perspektívából megmutatva a mayák hagyatékát.

Mexikó
Foglalási űrlap

Attachments