fbpx

Egzotikus ajánlatok

2022 utazóinak

A Hedon segít kiválasztani álmai utazását

1199€-tól

Utazzon velünk


all inclusive

 

Kiemelt csomagajánlatok!

Képzelje el a türkizkék tenger végeláthatatlan sima tükrét, az aranyló homok forróságát, vagy a trópusok jellegzetes nyugodt hangulatát. A Hedon mindezt elhozza Önnek, ráadásul az őszi vagy téli szezonban, ahogy Önnek a legkényelmesebb. A jól megszokott Bali vagy Kuba mellett új célpontokkal is találkozhat, amelyek megannyi felfedeznivalót hordoznak magukban!

Punta Cana, Dominika

A Karibi térség gyöngyszeme paradicsomi élményekkel várja a kalandorokat és a kikapcsolódni vágyókat. Punta Canán 50 km hosszú, finom, hófehér homokos part, és türkizkék tengervíz gondoskodik a stresszmentes kikapcsolódásról.

€1459-tól

Mexikó - Cancún

Beutazás: nincs korlátozás, PCR teszt nélkül be lehet utazni Regisztráció: Nincs előzetes regisztrációs kötelezettség, de a repülőjáratokon/reptéren ki kell tölteni az „Egészégügyi Kockázatok Azonosításra Szolgáló Kérdőívet”. Ezt a repülőgép személyzete általában papíron is kiosztja az utasoknak, de a mexikóvárosi repülőtér honlapján online is elérhető: https://www.vuelaseguro.com/login

€1400-tól

Dominikai Köztársaság

Beutazás: Szabad beutazás, teszt nem szükséges. A repülőtéren szúrópróbaszerűen és a tüneteket mutató beutazókon végeznek gyorstesztet.

Regisztráció: Előzetes regisztráció szükséges a beutazáshoz https://eticket.migracion.gob.do/

Kirándulások:csak a hajós kirándulások működnek. Az országban a szállodák kivételével szinte minden zárva van.

€1356-tól

Tanzánia - Zanzibár

Beutazás: A belépőknek az országba érkezést megelőző maximum 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel kell rendelkezniük. Ezen kívül az érkező utasoknak a belépéskor egy gyorstesztnek is alá kell vetniük magukat, aminek ára 25 USD és a helyszínen fizetendő.

Regisztráció:Az alábbi oldalon található kérdőívet kell kitölteni a Tanzániába érkezést megelőző 24 órán belül: https://afyamsafiri.moh.go.tz/. A válaszként kapott „Unique Health Code”-ot ki kell nyomtatni és belépéskor be kell mutatni a hatóságoknak.

Vízum:Vízum turista, illetve egyéb célú beutazás esetén: Vízum beszerzése szükséges (immigration.go.tz). Az országba TILOS bevinni műanyag zacskót!

 

€1299-tól

Dubai és Sarjah

Beutazás:Január 31-től minden Dubaiba utazónak 72 órán belüli (mintavételtől számítva), kinyomtatott angol nyelvű, negatív PCR teszteredménnyel kell rendelkeznie.

Regisztráció:Dubaiba nincs kötelező előzetes regisztráció.

€1349-tól

Maldív szigetek

Beutazás:Minden turista- vagy rövidtávú vízummal rendelkező beutazó köteles érkezésekor egy angol nyelven kiállított hatósági igazolást bemutatni a negatív Covid-19 PCR tesztről, amelyet az érkezés előtti 72 órában állítottak ki.

Regisztráció: Minden turisztikai célú beutazónak – érkezése előtt 24 órával – nyilatkoznia kell az egészségügyi állapotáról. A nyilatkozatokat a központi „Imuga” portálra kell feltölteni, elérhető itt: https://imuga.immigration.gov.mv/

€1199-tól

a mi ígéretünk:

Minőség: Felelősséget vállalunk,
szolgáltatásainkért.

Szolgáltatás: Mindig
rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság: Mindenre
gondoltunk.

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért.

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.


Foglalási űrlap