KIEMELT AJÁNLATOK

Jul 26 - Nov 2, 2021

A Hedon segít kiválasztani álmai utazását

895€

7 éjszaka
all inclusive

 

 

 

Kiemelt csomagajánlatok!

Hihetetlen India

India csodálatos országában járni több mint egy életre szóló kaland. Személyesen megismerni a világ egyik legősibb és legváltozatosabb, folytonos, ma is élő tradíciókkal bíró kultúráját semmivel sem összehasonlítható öröm, tapasztalat és spirituális feltöltődés.
India a színek és ízek kavalkádja.
Egy kontinensnyi ország elképesztő élményekkel! Az ország szlogenje: Incredible India (Hihetetlen India) is azt sugallja, hogy a csodálatos ország minden porcikájában meghökkenti és elvarázsolja látogatóit.

€1199-tól

Párizs és a nők

A meseszép Párizs. Egy kis francia csavargás az ország legszebb tájain csodákra képes! Tarts velünk! Repülős! Liberté, Égalité, Fraternité! Azaz szabadság, egyenlőség, testvériség!

€488-tól

Olaszország

Egy igazi kis mediterrán hangulatú város Olaszországban, Caorle 🌅

€356-tól

Prága

Legyél városi felfedező, hiszen Európa legkedveltebb nagyvárosai számtalan felfedezni valót ígérnek. Várak, kastélyok, katedrálisok, múzeumok, virágzó parkok, romantikus kis utcácskák, érdekesebbnél-érdekesebb múzeumok.

€299-tól

Angol vidék

Az angol falvak ugyanis többnyire ugyanolyan coolnak tűnnek, mint az angol nagyvárosok. Miközben nagyon különböznek a metropolitán angol létmódtól, legalább ennyire különböznek az átlag magyar falusi létmódtól is.

€349-tól

Budapest

Európa egyik “legfiatalabb” fővárosa – több mint ezeréves múlttal rendelkezik, sőt Pest és Buda szabad királyi városoknak, valamint Óbuda mezővárosnak, mint lakott településnek története, a homályba vész. Az ellentmondás látszólagos, s abból ered, hogy a három város csupán a múlt század második felében egyesült.

€199-tól

a mi ígéretünk:

Minőség: Felelősséget vállalunk,
szolgáltatásainkért.

Szolgáltatás: Mindig
rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság: Mindenre
gondoltunk.

Meg fog lepődni, milyen könnyű…

Minőség

Felelősséget vállalunk, szolgáltatásainkért.

Szolgáltatás

Mindig rendelkezésére állunk.

Megbízhatóság

Mindenre gondoltunk.


Foglalási űrlap