fbpx

hedon

Utazási Iroda

Legkedveltebb úti célok, elképesztő ajánlatok

Görögország 205€-tól

Miért éppen Görögország? A szezonban a hőségtől sem kell annyira tartanunk, ha délnek vesszük az irányt, és Görögországot, vagy csodálatos szigeteit keressük fel. Görögország a világ egyik leglátogatottabb országa, melyet az európai kultúra bölcsőjének is szoktak nevezni. 15000 km hosszú, tagolt partvidékén számtalan szebbnél szebb öböllel, páratlan strandokkal találkozhatunk.

 

Korfu €590-tól

A Jón-tenger szívében fekvő Korfu mindenkit elvarázsol impozáns palotáival, gazdag történelmével és rengeteg látnivalójával! ⛪️
👉 Válaszd Korfut a felejthetetlen nyaralásért!

 

Zakynthos 499€-tól

A kristálytiszta tenger és a teknősök szigete! Zakynthos hallatán a legtöbb embernek utazás kapcsán általában eszébe jut egy nyaralás, egy tengerpart, egy hajóút, egy városnézés vagy éppen a gasztronómia.

Halkidiki 480€-tól

A félsziget formája egy háromujjas kézre hasonlít. A kinyúló három kisebb félsziget – nyugatról keletre – Kasszandra, Sithonia és az Athosz-hegy. Turisztikai szempontból Kasszandra a legfejlettebb. Az Athosz-hegy pedig egy sajátos köztársaság Görögországon belül.

Olymposzi Riviéra €205-tól

Olymposzi Riviéra az a desztinációnk, ahol biztosan nem fogsz unatkozni! Az Olympos-hegy lábánál fekvő ⛰, közismert, hosszan húzódó homokos parttal rendelkező riviéra nemcsak a pihenésre 🧘 🏖, kikapcsolódásra vágyó utasaink körében kedvelt üdülőterület, hanem azok számára is kitűnő úti cél, akik kedvelik történelmi látnivalókat, vagy szórakozásra vágynak. 🥳

 

Thassos 499€-tól

Biztos sokan hallották már ezt a csodás Görö sziget nevét, de sajnos nem tudnak róla sokmindent. Holott Görögország egyik legszebb szigete! Thassos sziget partvidéke, tengerpartjai (leghíresebb a Thassos Márványpart) és természeti értékei mindenképp arra inspirálja az embert, hogy legalább egyszer ellátogasson ide!

HEDON utazási iroda!

Külföldi és belföldi utazások, menetjegy értékesítés, üzleti utaztatás, ügyintézés!

Az HEDON Utazási Iroda  az utaztatás mellett számos más szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. Keressen bennünket!

Köszönjük ha megosztja véleményét velünk! Email címünk: hedonexpress.ro@gmail.com

Élmények a világ körül! Családi utak!

Családi utazást esetleg nyaralást tervez? Nézzen körbe családbarát ajánlataink között. Válogatott útjainkon garantáltan minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő programot, a legkisebbek éppúgy mint a felnőtt utazók.

Foglalj ma!

KÉRD EGYEDI
AJÁNLATUNKAT!

KÉRD EGYEDI AJÁNLATUNKAT!

    Keresés

        Hedonexpress