fbpx
AJÁNDÉKOZZA AZ UTAZÁS ÉLMÉNYÉT SZERETTEINEK!(1)

Ajándékozzd az utazás élményét szeretteidnek! Rugalmasan felhasználható!

Ajándékkártya

Ajándékozz életre szóló élményt azoknak, akik a legfontosabbak számodra! Vásárolj Hedon ajándékkártyát családtagjaidnak, barátaidnak, partnereidnek vagy üzletfeleidnek, hogy ők is részesei lehessenek egy felejthetetlen utazásnak, akár egy egzotikus nyaralásnak! Nyisd ki az ajtót az utazás világába!

A Hedon ajándékkártya tökéletes meglepetés minden alkalomra, amikor valami igazán különlegeset szeretnél adni valakinek. Ki ne szeretne utazni és új helyeket felfedezni a világban? Repülőjegyet ajándékba adni talán nagy merészség, vagy egy lefixált dátumú útban is van rizikó, ha épp nem alkalmas az időpont a kiszemelt félnek. Persze, lehet érdeklődni és kérdezgetni, de akkor meg a meglepetés varázsa száll el. Itt jön képbe a Hedon ajándékkártya.

A kártyák minimum 150 Lejtől egyedi igény szerint bármilyen összeggel feltölthetőek.

A kártyák tetszőleges mennyiségben kaphatók a Hedon Utazási Irodában. A kártyák a rajtuk szereplő érvényességi határidőig válthatóak be, azonban az utazásnak nem kell megtörténnie ezen időpontig. A kártyák a Hedon Utazási Iroda bármely szolgáltatására beválthatóak, úgy mint:

  • repülőjegy-vásárlás
  • szállásfoglalás
  • saját és partner utazási irodáink által szervezett utazások foglalása
  • utasbiztosítás
  • autóbérlés és még számos egyéb szolgáltatás
  • kivéve új Hedon ajándékkártya

A kiállított kártyák érvényessége:

Minden 2022.12.31-én lejáró Hedon utalványkártya érvényességi ideje automatikusan meghosszabbításra kerül 2023.06.30-ig.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az utazási időpont nem befolyásolja a kártya felhasználhatóságát, így egy olyan útra is felhasználhatják a kártyán lévő összeget, aminek az indulási időpontja 2023.06.30 utánra esik. Amennyiben a részvételi díj utalványkártyával kerül kiegyenlítésre, úgy lemondás esetén ezen összeget az utalványkártyára írjuk jóvá az esetleges kötbér levonása után.

Ajándékkártya!

    Keresés

        Hedonexpress