fbpx

A GÖRÖG RIVIÉRA -PARALIAKATERINI

2021-ben is, Székelyudvarhelyi indulással.

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tegye itt fel kérdéseit rövidesen válaszlolunk

 

 

  Book a tour today and enjoy exclusive savings on any future trip you book! There’s no time limit or expiry date on these savings

  A GÖRÖG RIVIÉRA  –PARALIAKATERINI

  2021-ben is, Székelyudvarhelyi indulással.

   

   

   

   

   

   

   

  ParaliaKateriniGörögország északi részének leghíresebb és leglátogatottabb üdülőhelye, Thesszalonikitől mintegy 75 km-re délre található. Az üdülőhely különféle szórakozási lehetőségeket kínál, kezdve a sportok kedvelőinek (vízi sportok, tengerparti sportok, kerékpárok, ATV-k stb.), vagy akár az éjszakai élet kedvelőinek számos klubban és diszkóban. Végül, de nem utolsósorban, az üdülőhely alkalmas azoknak a hölgyeknek vagy ínyenceknek számára, akik a görög ételeket szeretnék élvezni a sok taverna egyikében.

  Az üdülőhely minden korosztály számára ajánlott. A ParaliaKaterini északi részén található strand, valamint az üdülőhely déli részén elfekvő nagyon széles, akár 100 m széles finom homokú partszakasz, ahol a víz nagyon tiszta és még gyermekek számára is megfelelő.

   

  1. szállás: VILA DIANA 3*

  A 3*-os villa, 150 m-re a strandtól és kiváló minőségű.Két-, három- és 4 ágyas szobái vannak, 2 emeleten elosztva.Minden szoba a következő kényelmi szintet kínálja: saját fürdőszoba zuhanyzóval, elektromos főzőlappal, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, edényekkel ellátott szekrénnyel, szatellit TV-vel, légkondicionálóval (opcionális, felár ellenében), erkéllyel, vezeték nélküli internettel.

  1. szállás: VILA GOLDEN SUN 3*

  A Vila Golden Sun 3*-os kiváló minőségű villa. Minden szoba a következő kényelmi szintet kínálja: zuhanyzós fürdőszoba, konyhasarok elektromos főzőlappal, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, szekrény edényekkel, szatellit TV-vel, légkondicionálóval (opcionális, felár ellenében), erkéllyel, vezeték nélküli internettel.

   

  Érkezés Görögországba Előfoglaási kedvezmányes ár. NormálÁr ***
  28.02.2021 – ig.
       
  2 sz. 3 sz. 4 sz. 2 sz. 3 sz. 4 sz.
  17.07.2021

  (8 éjszaka)

  200 190 180 215 205 195
               
  04.09.2021

  (10 éjszaka)

  210 200 190 225 215 205

   

  ! A fenti időszakok a tartózkodás kezdő dátumát jelentik, Romániából való indulás előző nap történik!

  Az árak tartalmazzák: buszos közlekedés Székelyudvarhelyről – ParaliaKaterinire( le- és hazautazás), szállás 8 nap/ 7 éjszaka vagy 11 nap /10 éjszaka a Diana villában ellátás nélkül. Az árak nem tartalmazzák: egészségbiztosítás és lemondásos biztosítás (ajánlott), üdülőhelyi díj: 0,50 euro / szoba / nap (kötelező, a helyszínen fizetendő), légkondicionálás (5 euro / szoba / nap, választható), lehetséges Covid-teszt, fakultatív kirándulások

   

  Kedvezmények:·       0-5 éves gyermek: ingyenes a szállása, amennyiben nem szükséges neki külön ágy, de a közlekedésért 65 eurót kell fizetni (ha helyet szeretne a buszban)·       kiskorúak 0-14 éves korig: -30 euró a végleges árból (a szobaár legalább két felnőtt esetén érvényes)·       egyágyas szoba felár: 50 euro / fő júniusban és szeptemberben, 75 euro / fő júliusban és augusztusban

   

   

   

  Szerződés előtti információk1. Fizetési feltételekKORAI FOGLALÁS – 2021.02.28-ig érvényes díjakat az alábbiak szerint fizetik:          50 euró / fő iratkozáskor          50 euro / fő 2021. február 28-igA maradék összeget 35 nappal az indulás előtt fizetendő.

   

  1. Szankciók lemondás eseténHa az indulás napján szükségállapotot hirdetnek, ha a határokat lezárják, és így a szervező ügynökség nem képes szolgáltatásokat nyújtani, a marketingszerződés alapján, az utazóknak a következő lehetőségeket kínálják:- más indulási dátum választása- utazó jegy (voucher) igényléseHa a turista lemondja a kirándulást, a következő visszamondási feltételek mellet teheti meg:  a) a szolgáltatási csomag árának – 20% -a, ha a lemondás az indulás dátuma előtt legfeljebb 30 naptári nappal történik;b) a szolgáltatási csomag – 50% -a, ha a lemondás az indulás dátuma előtt 16-30 naptári napon belül történik;c) a szolgáltatáscsomag árának  – 100% -a, ha a lemondás az indulás dátuma előtt kevesebb mint 16 naptári nappal történik. A szervező ügynökség javasolja egy lemondási biztosítás megkötését, amely fedezi a fentebb említett költségeket arra az esetre, ha hirtelen betegség, családon belüli halál, Coviddal való megbetegedés miatt nem tud elutazni!

  2. A szállítóeszközre és az útvonalra vonatkozó információk

  A közlekedést megfelelő autóbuszokkal látják el, amelyek kényelmet nyújtanak a hatályos normáknak megfelelően (légkondicionálás, fűtés, audio-video állomás, összecsukható ülések), valamint tiszteletben tartják a hatályos jogszabályokat és minden szükséges intézkedést az új koronavírus terjedésének leküzdése érdekében.

  A szállítás Románia – Bulgária – Görögország útvonalon történik (ParaliaKaterini). Székelyudvarhelyről az indulás a késő délutáni órák körül lesz, de az útvonal és a kiindulási hely a regisztrált turisták származási helyétől függ.

  A beszállás részleteit, indulási idejét és helyét, az idegenvezető nevét és telefonszámát írásban közöljük 2 nappal az indulás előtt. A Hedon Express Utazási Iroda fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa a beszállás idejét és helyét a beszállandó csoport összetételétől függően

  Az ülőhelyeket az iratkozás sorrendjében osztjuk ki, akik helyet szeretnének választani 5 euró / fő díjat fizetnek.

   

  1. Szállás információkA szállás önellátó, és a fentebb feltüntetet villák leírásának megfelelően.Bejelentkezés 12:00 óra után, kijelentkezés 09:00 órakor. A hazaérkezés körülbelül 17:00 órakor vanHa a szállás nem a programban meghatározott szállásegységben történik, akkor az ügynökségnek kötelessége turistákat elhelyezni a szerződésekhez hasonló körülmények között

  Az egyedül utazók választhatnak egyágyas szobát vagy közösen kereshetünk szálló / utazó társat .

  Ha az egyágyas szobát választja, akkor a felárát ki kell fizetnie. Ha közösen keresünk szálló / utazó társatde a kirándulás kezdetéig nem találunk, akkor az utazónak ki kell fizetnie az egyágyas szoba pótdíját.

  A gyermekkedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha 2 felnőttel együtt száll meg a szobában5. Fakultatív / választható kirándulásokrólA választható kirándulásokra vonatkozó információk informatívak; a napokat és az árakat a partnerügynökség biztosítja az érkezés napján. Az opcionális kirándulások megfelelő lebonyolításával kapcsolatos panaszokat közvetlenül a partnerügynökségnél fogjuk benyújtani, mert ügynökségünk nem felelős azok szervezéséért és megfelelő lebonyolításáért.


  1. Záró rendelkezések

  Úti okmányok: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél

  Az ügynökség fenntartja a jogot a program módosítására, az utazók vagy partnerek előzetes értesítésével.

  Az utazóknak gondoskodniuk kell arról, hogy rendelkezzenek minden szükséges dokumentummal a határátlépéshez, a Szervező Ügynökség nem felelős, ha a hatóságok nem engedélyezik az utazó számára a hozzáférést.

   

  Az ügynökség köteles tájékoztatni az utazókat ezekről az információkról.

  Ha az utazók megtagadják a „MEGJEGYZÉS” aláírását, akkor azt a 2021-es görögországi nyaraláson  nemtud részt venni.

  Ezt a jegyzetet 2 azonos példányban nyomtatták ki, melyből egyik példány az utasnak, a másik pedig az irodának marad.

   

   

  HEDONEXPRESS utazási iroda,

   

  ………………………………….

   

   

   

   

  Az utas aláírása,

   

  ……………………………………….

   Tudomásul vettem, és egyetértek a programmal.

      Keresés

          Hedonexpress